Helsinki, Finland
contact [ät] veijonen [dot] com

Opinnäytetyö yksityisyydestä

Opinnäytetyön kirjoittamista

Aloitin vuoden 2020 alkupuolella kirjoittamaan opinnäytetyötäni yksityisyyden parantamisesta internetissä. Opinnäytetyöni on tutkimus siitä, millainen yksityisyyden tila on internetissä, mikä yksityisyyttä uhkaa ja miten itse kukin voi parantaa omaa yksityisyyttään. Opinnäytetyö on viimeinen projektini ennen valmistumista tradenomiksi.

Aihe on minulle erittäin mielenkiintoinen, ja päädyin siihen viime hetkellä aihe-ehdotusta koululle kirjoittaessani. Aioin alun perin kirjoittaa päiväkirjaopinnäytetyön IT-auditoijan arjestani, mutta totesin, että minun kannattaa tehdä tutkimus asiasta, johon haluan muutenkin erikoistua ja perehtyä tarkemmin.

Tarkoituksenani on saada opinnäytetyö kirjoitettua valmiiksi toukokuun aikana ja valmistua sen myötä tradenomiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Tulen julkaisemaan opinnäytetyöni Theseus-palveluun – siitä kirjoitan myöhemmin työn valmistuttua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.